Mijn scooter start niet elektrisch

14.03.2019
364

Of achter je achterwiel. Dag Marcel, Bedankt voor je reactie.

Hallo, mijn scooter start ook heel slecht sochtends en als hij eenmaal loopt loopt hij goed voor de rest van de dag, waar kan dit in zitten? Klap je kickstartpendaal uit. KoB, erg netjes uitgelegd! En ja hoor, schroef zat los, ik draai m vast en loopt weer als en zonnetje! Wanneer je scooter opeens niet meer start dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Brommer start niet Je brommer start niet? Een bougie vervangen is redelijk eenvoudig en niet kostbaar.

Forums New posts Search forums. Als het goed is hoor je steeds een klikje. Maar de scooter doet het met de kickstart direct hoe kan dit er zou ook een alarm opzitten ma die deed het niet vanwegen de legen acu vertelde de man wat te doen. Mijn scooter start niet meer. Erwin van den Berg. Mijn scooter start niet elektrisch kan je controleren of de polen nog schoon zijn.

  • Dag Rob, Als er geen stekker los zit zal waarschijnlijk de gehele unit vervangen moeten worden. Meet je accu eens na of hij wel voldoende stroom geeft.
  • En waar zit volgens jou die 'weerstand' dan?

Scooter start niet

Mijn scooter start niet meer. Jammer, maar dit geeft niet. Ik vraag mij af of het aan de elektrische choke kan liggen. Ook bedankt voor de links. Is de verhouding tussen brandstof en lucht niet goed genoeg dan komt er geen ontploffing tot stand en start de scooter niet. Wat is de stroom op je accu onbelast en belast?

  • Een bougie vervangen is redelijk eenvoudig en niet kostbaar. Hallo, Ik heb een BTC Riva 3 jaar oud en heb onlangs gemerkt dat het achterlicht niet werkt, remlicht doet het wel.
  • Als je cilinder kapot is zuigt deze geen vacuüm.

Na 2 minuten geprobeerd te starten om te kijken of het geluid al weg was; helaas startte de scooter helemaal niet. Zit achter het beenschild. Controleer eerst of er voldoende brandstof in de benzinetank aanwezig is. Hoop dat je iets weet. En ja hoor, schroef zat los, los van wat een ander geeft! Scooter thuisbezorgd door heel Nederland voor Mvg Lex Sorry voor de evt schrijf fouten, mijn scooter start niet elektrisch.

Werking van de motor

Ook bedankt voor de links. Laat de linkerrem en de startknop pas los, als je scooter gestart is. Oké, dan dus een kwestie van de start motor na kijken. Ik zat al aan het ergste te denken en bougie geprobeerd eruit te krijgen wat niet lukte , maar simpel de zij standaard!!

De ontsteking moet vervolgens zorgen dat het mengsel tot ontploffing wordt gebracht. Zelf heb ik nu een Zenn Urban stadsscooter. In de winkel kunt u pinnen of contant betalen, op de webshop via IDEAL, when the 57-year-old host brought up Kylie's on-again?

Is je scooter het repareren niet meer waard. Door de ontploffing komt de zuiger in beweging waardoor diverse onderdelen in het motorblok gaan draaien, mijn scooter start niet elektrisch.

This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register. Het probleem is dat je veel moet controleren om tot de conclusie te komen waarom je Vespa niet start. Ik hoop dat je jouw scooter met deze tips toch snel weer aan de praat krijgt. Lukt het niet na 5 tot 10 maal kicken?

In de cilinder moet een brandbaar mengsel terecht komen welke tot ontploffing wordt gebracht. Dag Patricia, Bedankt voor jouw feedback. Zelf heb ik nu een Zenn Urban stadsscooter. Ok voor de dealer handig. Herhaal stap 4 en direct erna stap 5 nogmaals en geef dit maal een heel klein beetje gas bij tijdens op de startknop te drukken. De CDI, mijn scooter start niet elektrisch en bougie behoren tot de ontsteking. Zal de accu van mijn scooter op gaan als ik mijn sleutels in het contact laat voor een tijdje.

Brommer start niet

Zou je misschien via info scooterking. Als hij niet functioneert in verband met vuiligheid is dat gemakkelijk op te lossen. Voelt het krachtig en wordt je vinger naar binnen gezogen dan is je cilinder nog heel.

Wat zijn meer mogelijkheden wanneer je te maken hebt met de onderwerpen: Een carburateur heeft vaak een mogelijkheid om benzine af te voeren. Dag Jan, Bedankt voor je berichtje en fijn te horen dat je de informatie nuttig vind! Er zijn 3 onderdelen die tot de ontsteking behoren.

  • Vitamine bruistabletten goed of slecht
  • Inch maat fiets bepalen
  • Kloof bergen op zoom
  • Huis kopen oostenrijk tirol ellmau