Little love praat met mij baby

24.01.2019
472

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Speel fantasierijke rollenspellen door de pop heerlijk te vertroetelen, net als een echte baby.

FrederikDeGroote Oudenaarde 9 september Ik raad dit product aan. Onze dochter was direct gek op deze lieve pop. Ze luistert niet goed naar wat de pop zegt en verteld van alles uit het boekje, maar omdat ze niet goed luistert naar de pop, reageert de pop niet op Nikki.

Mijn kleine poppenmoedertje is er weg van. Valoche 3 januari Ik raad dit product aan. Janneman 19 juni Ik raad dit product aan. Praat met je kleintje, en de baby zal steeds vaker je woorden en zinnen gaan herhalen.

Plaats de handjes van de babypop voor haar ogen om grappige reacties te horen en een interactief kiekeboe-spelletje te spelen. Kiekeboe Baby laat jouw kleine kennis maken met cijfers. Leuke pop, uren spelplezier. Leuke kleuren, goede kwaliteit. Mijn achterkleinkind vond hem helemaal geweldig.

Zacht lijfje met harde voetjes en handjes. Little love praat met mij baby Peer 27 december Ik raad dit product aan.

Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels. Ze neemt dan op wat je zegt en zegt dat in haar eigen stemmetje na. Er zijn alleen maar positieve dingen te zeggen over dit artikel.

Vragen over verzending

Ik twijfelde om deze pop met bijhorende buggy al te geven aan mijn dochtertje, omdat 1 jaar zo jong lijkt, maar niets is minder waar! Chiara27 23 november Ik raad dit product aan. Beste annigje, De Little Love poppen kunnen geen andere kleertjes aan. Klap je mee met mij? Het voldoet meer dan ik verwacht had. Nadinelena 19 januari Ik raad dit product aan.

  • Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Grappig Leuk ontwerp. Beste NLdicus, De adviesleeftijd is jaar.
  • Een ontzettend schattige pop.

Vragen Stel je vraag Stel je vraag. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Hallo, ik ben Alexandra. Top cadeau voor mijn nichtje. Dan is het mooi compleet.

Meer weten over?

Alle drie de kinderen zijn enthousiast en nieuwsgierig. Tim staat, net als zijn grote zus, te springen naast de stoel. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit.

We hebben ook de poppenwagen erbij gegeven, die viel ook erg in de smaak! Onze dochter van 4 is er erg blij mee, en haar zus van 7 ook: Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Grappig. Goede kwaliteit Little love praat met mij baby ontwerp Eindeloos speelplezier Grappig Spannend verlichting Leerzaam ook voor de kleintjes.

Alle drie de kinderen zijn enthousiast en nieuwsgierig. Xavi24 7 november Ik raad dit product aan! Het is ook een leuk ontwerp en de meegroei standen zijn erg slim bedacht.

Productbeschrijving

Wat ik vooral goed vind: Verkoop door partner van bol. Tippia 18 december Ik raad dit product aan. Biancavdn Ossendrecht 29 augustus Ik raad dit product aan. De pret van het leren praten en lezen kan dan weer van voor af aan beginnen!

  • Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit bijbehorende speen en flesje heel leuk!
  • Karel Alphen af rijn 31 oktober
  • Anderen kochten ook Cicciobello - Cicciobello Eerste Tand.
  • Nikki mag de doos open maken en is meteen enthousiast!

Visj 11 december Ik raad dit product aan. De hele dag speen in en uit. Productinformatie Afmetingen inclusief verpakking 35,7 x 33,8 x 10,6 cm lxbxh. Little Love - Praat met mij Baby is dol op lezen, raakte Joost z gefrustreerd.

Schrijf je eigen review. Ook geen zware pop. Pas later krijgen zij daar de hoofdletters bij! Lekker zacht en licht in gewicht, little love praat met mij baby.

Praten, spelen en leren

Ons kleinkind heeft de baby-pop direct geaccepteerd als haar baby omdat er in het gezinnetje pas een baby is geboren. Fijne pop, kinderen spelen er graag mee. Dit is zonder twijfel m'n dochter haar favoriete "baby". H00gend00rn 12 januari

Mijn kleine poppenmoedertje is er weg van. Mijn dochtertje sleept deze pop overal mee naartoe. D interactieve pop die praat en reageert op jouw stem.

  • Nissan note connect edition family
  • Auto gratis parkeren nijmegen station
  • Ik blijf altijd aan je denken
  • Rvs trapleuning op maat