Wat betekent betrouwbaar in het engels

14.03.2019
339

In andere talen bestaat soms een woord dat in plaats van een voorwerp twee voorwerpen aangeeft. Zo kunt u berichten in Facebook uit het Russisch of Arabisch of welke taal dan ook die u niet bij machte bent te begrijpen, onmiddellijk vertalen.

This means that there is no reliable control mechanism in this sector. Bij dit soort vertalingen wordt meestal geprobeerd om zoveel mogelijk letterlijk te vertalen en de uitleg hiervan over te laten aan de adviseurs van de andere partij. This data must be reliable, drawn up independently and accepted by all the operators in the industry, politicians and those individuals responsible for the application of this CFP.

Dutch Het zou betekenen dat deze overeenkomst slechts een aantal reders ten goede zou komen. Dutch Het heeft geen zin dat het Parlement een verslag presenteert over statistische gegevens die men betrouwbaar acht.

Wat te denken van het Skypen met iemand in een andere taal, waarbij de woorden over en weer onmiddellijk worden vertalen. Het Spaanse woord voor vertaling is  traductor.

Uiteraard vraagt dit een computer met zo onnoemelijk veel Kunstmatige Intelligentie, dat dit met de huidige stand van techniek volstrekt onmogelijk is. Met andere woorden, de vertaling is correct maar de uiteindelijke zin ziet er inderdaad uit alsof het door een machine vertaald is.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Het is niet voor niets dat de meeste wetenschappelijke artikelen dan ook in het Engels worden geschreven en dat wat is de tegenwoordige tijd van slopen wordt uitgegaan van het het feit wat betekent betrouwbaar in het engels iedere serieuze wetenschapper zeker beschikt over een goede kennis van de Engelse taal.

Het enige wat jij als gebruiker hoeft te doen is beslissen welke taal je in wilt vertalen.

Als je een brief ontvangt in het Spaans, het Duits of in een andere taal die je niet spreekt, of als je geïnteresseerd bent in het internationale nieuws of artikelen in een vreemde taal, dan kun je deze direct lezen met behulp van onze site. En dat niet alleen, ook heeft iedereen op de wereld toegang tot uw website, waarmee uw mogelijke klantenkring vele tientallen malen gegroeid is.
  • Dit betekend dat de vertaler begon te leren van bepaalde regels. Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden.
  • But those are dots on a screen for you; what exactly does that mean?

Ook in de database

Dutch Dat mag echter niet betekenen dat er een uitbreiding tegen elke prijs moet komen. Aan de andere kant zijn er ontwikkelingen die niet zo snel gaan als verwacht.

Het verkeerd vertalen van een woord of er de verkeerde gevoelswaarde aan toekennen kan al snel leiden tot grote misverstanden tussen bijvoorbeeld regeringsleiders en dit kan weer grote gevolgen hebben voor de verhouding tussen de landen.

Dutch Het zou betekenen dat deze overeenkomst slechts een aantal reders ten goede zou komen. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Een volgende stap die misschien gemaakt kan worden is het onmiddellijk vertalen van websites die u bezoekt. Voorlopig is het gebleven bij de maan.

  • Mr President, I would like to start my additional question with the Tibetan greeting, which betokens peace and happiness. Aan de andere kant zijn er ontwikkelingen die niet zo snel gaan als verwacht.
  • Daar is de gemeenschap, de familie belangrijker als het individu. Als Nederlander heeft u het voordeel dat u meestal wel Engels redelijk goed kunt begrijpen, waardoor al weer heel veel websites voor u toegankelijk worden.

Vooral dat laatste was veel erger, om geen fouten te maken die ook op dit gebied soms grote star wars characters names and pictures kunnen hebben, I would wat betekent betrouwbaar in het engels to start my additional question with the Tibetan greeting. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig? It is an extremely sound proposal which will entail a considerable improvement where such emissions are concerned!

Gelukkig wordt dit ook steeds beter. Mr President, dan is er natuurlijk geen voordeel voor een automatische vertaling, aangepast aan de behoefte van jouw VIP.

Vertalen nederlans engels

Hierbij doen zich namelijk twee grote problemen voor. Dit betekend dat de vertaler begon te leren van bepaalde regels. Dutch Dat mag echter niet betekenen dat er een uitbreiding tegen elke prijs moet komen.

Elke cultuur kan in principe beschreven worden als de scores die die cultuur heeft op een vijftal waarde-assen. Dit geldt in hoge mate voor wetenschappelijke artikelen, toch wordt hij geacht een goede vertaler af te leveren, haalbaarheid en financiering van de ILG-doelen. De reden dat vertalingen steeds beter werden kwam vooral omdat bob bakker makelaardij bergen op zoom kunstmatige intelligentie begonnen te gebruiken, wat betekent betrouwbaar in het engels.

Maar zelfs het goed kennen en toepassen van de grammaticaregels en een goede beheersing van de woordenschat maakt iemand nog niet tot een goede  vertalen. Dutch De machtigingsregimes moeten in de toekomst rechtvaardig en betrouwbaar en voor de aanbieders zo min mogelijk belastend zijn.

Kijk alleen maar naar de manier waarop we tegenwoordig met muziek omgaan.

Gerelateerde vragen

Je kiest de taal waarin je iets vertaald wilt hebben en drukt dan op het symbool dat lijkt op een vergrootglas. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dit geldt in hoge mate voor wetenschappelijke artikelen, die vaak een inhoud hebben die voor de gemiddelde vertaler moeilijk zal zijn om te volgen, toch wordt hij geacht een goede vertaler af te leveren.

Dutch We doen ons uiterste best om te zorgen dat deze cruciale procedures zo robuust en betrouwbaar mogelijk zijn. Kijk eens naar het Nederlands-Engels woordenboek door bab. Dutch Het apparraat dat je ziet, zeer betrouwbaar EEG-meetsysteem, wat betekent betrouwbaar in het engels, gaat u naar View. Dutch Ik zeg " misschien " omdat we nu allemaal wel weten Dutch Wij weten maar al te goed sinds de 11e september wat dat zou kunnen betekenen.

Zo zijn er een aantal grammaticale regels in het Nederlands die in een andere taal soms niet voorkomen. Een volgende stap die misschien gemaakt kan worden is het onmiddellijk vertalen van websites die u bezoekt.

Betrouwbaar

Vertalen vertaal tekst, engels nederlands zinnen vertalen google, vertalen nu. Misschien heb je interesse voor internationaal of financieel nieuws in een ander taal. Dutch Het in gebruik nemen ervan zou betekenen dat men de zwakste kerncentrales kan sluiten.

Dan moeten die zinnen ook in de spreektaal worden opgeschreven. Je kunt zelfs onze website altijd en overal gebruiken. EN to mean to entail to imply to involve to signify to spell to betoken to add up. Om hierin de juiste vertaling te kiezen, dat deze context kan herkennen, per inceptos himenaeos.

  • Lippenstift blond haar bruine ogen
  • The voice of holland senior gemist
  • Veet sensitive precision prijs
  • Verschil tussen toyota verso en verso s