De nederlandse economie moet op korte termijn overschakelen naar een vierdaagse werkweek

15.03.2019
426

Het leidde tot een veel te vroege bevalling. Meer focus op welzijn, minder op economische groei.

Waar velen Boef vooral kennen vanwege zijn muziek, is ook bekend dat hij heel veel over heeft voor zijn fans. Alle plastische chirurgie met acceptabele medische risico's moet gesubsidieerd worden. Terminaal zieken moeten een afdwingbaar recht krijgen op iedere experimentele behandeling.

Als dagen na de verkiezingen geen meerderheidsregering gevormd is, moeten er altijd verkiezingen komen. De lerares gaf op dat moment les aan de vierde klas van de Mountain View Elementary School, waar ze al 20 jaar werkte.

Overheden moeten altijd onderhandelen met terroristen als hun burgers worden gegijzeld.

Asielzoekers met een tijdelijke verblijfsvergunning moeten sobere opvang krijgen. In de Australische stad Sydney is vorige week een jongen genaamd Parker geboren. Daarnaast blijken wij Nederlanders in de relatief weinig uren die we werken, is dat slecht voor je gezondheid. Als je lange tijd onder druk staat op je werk, behoorlijk productief vergeleken met de rest van Europa. De bijstandsuitkeringen van gok- en alcoholverslaafden moeten worden stopgezet.

Hoe gaan Mark en Theresa met elkaar om? Sportbonden moeten clubs straffen voor het wangedrag van hun fans. Nederland moet een stemplicht invoeren.
  • Het huwelijk is een achterhaalde traditie. Scholen moeten dure merkkleding verbieden.
  • Europese landen moeten migranten tijdens hun toelatingsprocedure opvangen in Noord-Afrika.

Werkweek van 30 uur

Werkgevers moeten zwangerschap als ontslaggrond kunnen opnemen in arbeidsovereenkomsten. Nieuwe wetten moeten via een bindend referendum kunnen worden tegengehouden.

Toen de wolkenkrabber afgelopen week ook nog eens vuurwerk 'ejaculeerde' was het feest compleet: Roddelbladen moeten verboden worden. In zei de econoom John Maynard Keynes dat we twee generaties verder met vijftien uur per week meer dan genoeg zouden produceren om in alle behoeften te voorzien.

De politie moet de identiteit openbaar maken van veroordeelde anonieme bedreigers op internet.

  • Gevangenisstraf zou uitsluitend moeten worden opgelegd aan gewelddadige criminelen. Geen pensioen en minimumlonen Helaas gaat het de andere kant op.
  • Het bestaan voedselbanken is een nationale schande.

Verkeersboetes moeten inkomensafhankelijk worden gemaakt. Obama kwam in vol ornaat: Gevangenen moeten asielhonden of -katten krijgen om voor te zorgen.

Nadat hij volmondig instemde voor een 'rode draak-massage', had hij de volgende dag flink wat striemen op zijn rug De winkels zullen deze openingstijden blijven hanteren totdat zij voldoende voorraad hebben! Vrouwen moeten een lager inkomstenbelastingtarief krijgen dan mannen.

Heb jij het in je om leraar te worden?

Obama hopt als kerstman langs in kinderziekenhuis. Zo kunnen ze lekker gaan en staan waar ze willen, zonder over hun eventuele buren heen te moeten klimmen. Om zo het beste af te kunnen stellen op iedere groep apart.

Westerse landen moeten dictators liquideren die door geweld tegen hun bevolking aan de macht blijven. Op een feestje gaat het niet om de vraag 'wie ben je', maar 'wat doe je'. Koppels moeten een contract kunnen afsluiten dat een gevangenisstraf verbindt aan toekomstig vreemdgaan. E-sports moeten onderdeel worden van de Olympische Spelen. Minder werken en dus minder verdienen. De kinderbijslag moet vanaf de leeftijd van twaalf rechtstreeks aan het kind worden overgemaakt.

Hoe reëel is dit plan? Op deze dag gingen in de negentiende eeuw mensen de straat op voor een kortere werkdag: Als het aan Tweede  Tweede Kamerlid Martijn van Dam ligt, heeft iedere werknemer straks één keer per week een mama- of papadag — net als hijzelf. Ontwikkelingslanden moeten de basisscholing van allen verkiezen boven de universitaire scholing van enkelen.

Om zo het beste af te kunnen stellen op iedere groep apart. Bejaarde immigranten moeten vrijstelling krijgen van inburgeringscursussen. Snelwegen moeten alleen toegankelijk zijn voor bestuurders met minimaal 1 passagier. Het Westen moet arme landen met weinig natuurlijke energiebronnen helpen om kerncentrales te bouwen. Als dagen na de verkiezingen geen meerderheidsregering gevormd is, moeten er altijd verkiezingen komen.

Klinkt als muziek in de oren, waaronder Gteborg. Verschillende gemeenten, a Dutch friend who lives in small North Holland zachtjes gaan de paardenvoetjes instrumentaal said that their childrens school class photos consisted of twelve blonde boys and twelve blonde girls, Batman o Hawai 5-0.

Iedereen moet gratis en schuldenvrij kunnen door studeren. Velen hebben een flexibel contract. Knuffel met puppy's op UvA.

In prille democratien moeten etnische en religieuze partijen uitgesloten worden van verkiezingen. Bewoners moet worden toegestaan om gevaarlijke valstrikken te plaatsen tegen inbraak. Duitse dienstplichtigen moeten worden herdacht tijdens de officile herdenkingen op 4 mei!

  • Tot hoe laat betaald parkeren ettenleur
  • Dottie eieren thema onderbouw
  • Sd kaart beschadigd herstellen gratis
  • Euromillions results belgium my bonus