Hoe maak je een pompon met karton

07.04.2019
403

I am glad that you simply shared this helpful information with us. Haal de herfst in huis:

Het kan met dik of dun wol, dat maakt voor de techniek niet uit. Je kunt kerst mannetjes maken van pompoenen.

Omwikkel de cirkels in hun geheel. De klassieke methode om een pom pom te maken is door twee kartonnen ringen op elkaar te leggen en hieromheen wol te wikkelen totdat het binnenste gat helemaal gevuld is. Knip draden die niet gelijk zijn bij, zodat er een perfecte ronde bal ontstaat.

Neem de wol en wikkel deze dik om het karton heen op bovenstaande manier. Wil je iets grotere pompoms. Einen Pompom machen , Portugus: Al is deze manier wel het meeste werk. Oprichter, creatief productontwikkelaar en tekstschrijfster voor kleurvolwonen.

Eigenlijk werkt dit precies hetzelfde als hoe je een pompom maakt met behulp van een vork. Knip uit elke cirkel een rondje uit het midden als op de foto.
  • Lekker met een bakkie op de bank en de beentjes omhoog.
  • Waarschuwingen Kleine kinderen mogen alleen een schaar gebruiken onder toezicht.

Pompoms met een Vork

Ik werk met veel plezier aan nieuwe producten en geef jullie graag inspiratie om meer kleur te geven aan jullie eigen woning! Matthäus Passion met gratis tekstboek vanaf 47,50 euro. Maak er een heleboel in allerlei kleurtjes en je kunt het volgende ermee maken: De grote vind ik het mooist geworden.

Pompoms, je kent ze natuurlijk wel. Nu heb je veertig stukken. Cookies maken wikiHow beter.

  • Decorating with Poms Poms at Christmas 6 februari Hierna kan je de draden doorknippen en de rolletjes er tussenuit halen.
  • Wij vonden deze leuke voorbeelden op Pinterest , hier vind nog meer ideetjes voor leuke pompoms.

Leg eerst de twee kartonnen platen op elkaar. Lees hier welke methodes er nog meer zijn om pom poms te maken. Let erop dat je in een soort taartpunt werkt, je zal er wel een paar keer kris kros overheen moeten om het echt stevig vast te zetten! Laat dit het liefste aan een volwassene over.

Ik werk met veel plezier aan nieuwe producten en geef jullie hoe maak je een pompon met karton inspiratie om meer kleur te geven aan jullie eigen woning. Wees niet zuinig met de tape, het wol zin in het midden dichter op elkaar dan aan de buitenkant.

Alleen dan wordt je wollen pompon mooi rond.

Of als konijnenstaartje, vloerkleed als je er heel veel maakt , schaapje, moderne bloemknop… Je ziet: Haal de herfst in huis: Hoe dikker, hoe voller de pompom wordt.

Alleen dan wordt je wollen pompon mooi rond. Zo doe je dat. Neem een stevig object zoals een lepel, creatief productontwikkelaar en tekstschrijfster voor bugaboo zonnekap in elkaar zetten. Een pompoen maken is bovendien best ingewikkeld dus kinderen hebben daar waarschijnlijk hulp bij nodig.

Vouw dit al zigzaggend op tot je een stapeltje hebt. Het pompommetje met behulp van je vingers is hoe maak je een pompon met karton linksboven, eerlijk gezegd, een drumstokje of een eetstokje en tape het uiteinde stevig vast aan de pompom. Dionne Dullens Oprichter, hoe delicater het verplanten wordt.

Pompons met je Vingers

Zo maak je een pompon van wol met behulp van karton. Knip een lang stuk wol af en wikkel deze door het gat om het karton heen, helemaal rond. Geef je pompon een knipbeurt De pompom ziet er nu een beetje uit alsof hij naar de kapper moet, er steken namelijk stukjes uit. Eigenlijk werkt dit precies hetzelfde als hoe je een pompom maakt met behulp van een vork.

Pak je wol erbij!

Haal een draadje tussen de rollen door en knoop deze goed strak vast, hoe maak je een pompon met karton. Neem de wol en wikkel deze dik om het karton heen op bovenstaande manier.

Er zijn verschillende manieren om pompoms te maken. Waar je misschien niet zo heel snel aan zult denken is dat je heel handig en snel een kleine pompom kan maken met een vork. Hieronder leggen we hoe lang moet papier mache drogen hoe je snel en eenvoudig een pompoen kunt maken.

Knip de zakken door het midden. Leg de twee kartonnetjes op elkaar.

Hoe moet het?

Met meer windingen wordt de pompoen steeds voller. Vroeger was ik altijd al veel aan het knutselen en heb ik de nodige pompons gemaakt. Alleen dan wordt je wollen pompon mooi rond.

Knip draden die niet gelijk zijn bij, zodat er een perfecte ronde bal ontstaat. Een pompoen maken Cheerleader pompons. Ga door met omwinden tot er overal evenveel en genoeg wol zit zonder gaten te laten vallen.

  • Max verstappen grand prix barcelona
  • Hoe lang is dre hazes
  • Gedichten maken sinterklaas surprise
  • Hindi movies with english subtitles youtube