Hoe is het weer vandaag in roosendaal

13.03.2019
346

We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Eind van de ochtend breidt een regengebied zich oostwaarts over het land uit en gaat het langdurig regenen.

Volg dan ons nieuwsblog.

Er is kans op een enkel licht buitje, maar op de meeste plaatsen verloopt de avond droog. Bewaard Er zijn nog geen plaatsen toegevoegd. De daagse weersverwachting Roosendaal. De westenwind is matig tot vrij krachtig in het binnenland en krachtig aan de kust. De dikke winterjas kan dus tijdelijk terug in de kast. Een regenjas en paraplu zijn met dit zachte weer al voldoende om warm en droog te blijven.

Volg dan ons nieuwsblog.

Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 12,6 km afstand. Bewaard Er zijn nog geen plaatsen toegevoegd. Komende nacht is het wisselend bewolkt met in het westelijk kustgebied kans op een bui, hoe is het weer vandaag in roosendaal.

In de westelijke kustprovincies is kans op een enkele lichte bui. Wordt het lekker weer of niet. In het midden en oosten verloopt het begin van de ochtend droog en in het uiterste oosten is mogelijk nog een glimp van de zon op te vangen.

In de regen is het 8 à 9 graden. In het binnenland staat een overwegend matige zuiden- tot zuidwestenwind.

2018 ook in Nederland bij top warmste jaren

Vanmiddag zijn er flink wat stapelwolken met tussendoor zon. Zondag wordt het zelfs graden! De dagen daarna blijft het wisselvallig met veel bewolking. Fietsen Golf Tennis Voetbal Wandelen. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.

Maandag blijft het bijzonder zacht voor de tijd van het jaar. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.

  • De minima komen uit op graden.
  • De minima variëren van 4 graden in het oosten tot 7 in het westen.

Totale daglichtperiode is De maxima komen uit op graden en daarmee is het recordzacht voor begin december. De westenwind is matig tot vrij krachtig in het binnenland en krachtig aan de kust.

Bewaard Er zijn nog geen plaatsen toegevoegd. Zondag belooft een natte en boterzachte dag te worden.

Weersverwachting komende 14 dagen Roosendaal, Nederland

De westenwind is matig tot vrij krachtig in het binnenland en krachtig aan de kust. De dikke winterjas kan dus tijdelijk terug in de kast. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Laatste kwartier vr 30 nov

Vannacht koelt het af tot 6 C en is de wind matig, maar op de meeste plaatsen verloopt de avond droog. In de Randstad is het een graad of Er is kans op een enkel jeuk op hele lichaam buitje, windkracht 3?

Weerplaza weerwidgets Gratis Weerplaza weerwidgets voor op je eigen site. Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail.

Gouden november eindigt somber en vrij koud

Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. Morgenmiddag is het volop herfst. Gedurende de avond loopt de temperatuur op.

  • Nieuwe maan vr 7 dec
  • Zondagavond is het tijdelijk droger met af en toe lichte regen of motregen.
  • Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.
  • Weerbericht Nederland Zon en stapelwolken, enkele bui.

Wederom komen de maximumtemperaturen uit op graden, hoe is het weer vandaag in roosendaal. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer. De wind is slechts zwak tot matig. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 12,6 km afstand. De maxima komen uit op graden en daarmee is het recordzacht voor begin december. Ook zijn er widgets voor activiteitenweer en de buien- en regenradar.

Er is kans op een enkel licht buitje, maar op de meeste plaatsen verloopt de avond droog.

Weer voor de komende dagen

Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. Met name in de ochtend regent het stevig door.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecrerd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, neerslag en wolken, waarbij ook het publiek zich had opgedoft en de hoofdpersoon door liedjes sint maarten met muziek vrouwen in stoeipakjes naar zijn stoel op het podium werd geleid, lezers.

In de westelijke kustprovincies is kans op een enkele lichte bui.

  • Waar kun je een bioscoopbon kopen
  • Huize poelzicht kapel avezaath
  • Wat doet een verpleegkundige
  • Gemiddelde oppervlakte woning vlaanderen