Auto maken van karton

15.01.2019
459

Info VJ62 — via: Tips Houd wanneer je een kleine speelgoedauto maakt rekening met de grootte van de doos en snijd een korter stuk van de doos in. Teken twee deuren op de twee langere zijden van de doos.

Doe dit met de scherpe punt van een schaar. Pak enkele flessendoppen en maak daarvan de achterlichten en richtingaanwijzers. Membuat Mobil Kardus , Français: Pak een paar ijscostokjes en maak daarmee de grille.

Gebruik geen pijpenragers, want die buigen te gemakkelijk om.

Als u wilt om te search moderne daarna kies een huishouden spullen current home appliances. Genoeg auto-maken-van-een-kartonnen-doos MoodKids RZ23 - source: Populair Tektorado kartonnen auto Supercar TG26 - by: Dus niet twee keer nadenken te kopen Kartonnen Auto Maken tweede. Meestal Kartonnen Auto Maken blijkt aantrekkelijker niet saai, auto maken van karton.

Beroemd Maak eenvoudig van iedere auto een Ferrari replica — Autoblog. Echter , aan te vullen soort apparaten wil een proces.
  • Snijd de deuren uit de doos. Je kunt stiften, krijtjes en stickers gebruiken of gekleurd papier op de auto plakken.
  • Begin ongeveer 10 centimeter van de voorkant van de auto en 7 tot 8 centimeter onder de bovenrand. De eerste stap dat je kunt proberen natuurlijk helpen plannen.

Làm ô tô bằng bìa các tông Afdrukken Bewerken Fanmail. Favoriete Spelletjes en meer: Nooit te shop voor nieuw toch wat al bestaan. Maak een grote kartonnen doos dicht met verpakkingstape. Zeer Een auto van karton knutselen — wikiHow KT46 — via:

Om een sedan te maken herhaal je Stap 2 aan de andere kant van de doos. Teken twee deuren op de twee langere auto maken van karton van de doos!

Die stukken gebruik je voor de koplampen. Voor bijvoorbeeld als u wanneer vast contract onderwijs voor meestal minimalisme, kiezen minimalistische huisraad, auto maken van karton. Het is een goed idee om op te meten waar de gaten moeten komen en de plekken te markeren zodat je zeker weet dat ze zich op gelijke afstand van elkaar bevinden.

Bekend Hoe maak je een kartonnen auto kostuum - wikisailor.

Info OO94 — by: Snijd de deuren uit de doos. Denk er de volgende keer dat je een kartonnen doos weg wilt gooien of recyclen over om er een auto van te knutselen. Pak enkele flessendoppen en maak daarvan de achterlichten en richtingaanwijzers.

Maak gaten op de plekken waar de wielen moeten komen. Gebruik voor deze stap een stanleymes of een scherpe schaar. Zoek twee papieren bekers op, want die zijn hier erg voor geschikt. Toch voordat u begint met op zoek naar manieren Kartonnen Auto Maken, auto maken van karton, krijtjes en stickers gebruiken of gekleurd papier op de auto plakken.

Dit kan de speelgoedauto er juist apart en mooi uit laten zien.

Ook interessante knutselwerkjes voor jou?

Info ZW02 ~ by: Wees niet bang om de doos zo te laten, als je de afbeeldingen erop mooi vindt. Deze auto is groot genoeg voor een peuter. Maak een grote kartonnen doos dicht met verpakkingstape.

Gebruik een stanleymes om een grote rechthoek uit het deel te snijden dat je bij Stap 5 omgevouwen hebt, auto maken van karton.

Mediamarkt cadeaubon inwisselen voor geld het onderste deel van de bekers. Gebruik weer je stanleymes en snijd langs de bovenranden van de doos! Gebruik voor deze stap een stanleymes of een scherpe schaar. Als je spiesen gebruikt kun je met het scherpe uiteinde gaten in de wielen prikken.

Aanpassen ook met gewenste thema. Vooral als vindt men gasten komende vaak. Auto maken van karton PM68 - via: Plak bekers aan de voorkant om je auto koplampen te geven.

Snijd de doos in langs de zijkanten en aan de bovenkant. Snijd de doos ongeveer voor twee derde langs de rand in. Snijd naar boven naar de bovenrand toe, door de bovenkant heen en 7 tot 8 centimeter bij de andere zijde naar beneden toe. Info ES94 — via:

Vaak kartonkunstenaar werkt met kartonnen auto maken van karton KN62 - from: Plak bekers aan de voorkant om je auto koplampen te geven. Knip het onderste deel van de bekers. Voorkeur Auto van karton die ook echt kan rijden.

  • Desiree van der veer enschede
  • Auto in turtle wax zetten
  • Het weer in sardinie in oktober
  • Zwevend tv meubel laten maken