In de waagschaal stellen synoniem

14.03.2019
228

Wil Europa, mijnheer de Voorzitter, internationaal meetellen én zijn eigen veiligheid niet in de waagschaal stellen , dan zijn een geloofwaardige Europese defensie-inbreng in de NAVO en een coherent, realistisch Euro-Atlantisch veiligheidsconcept nú meer dan urgent. Dutch Het is schandalig en beschamend dat onze vrachtwagenchauffeurs soms achter het stuur in slaap vallen en op die manier de levens van hun collega's en van andere weggebruikers in de waagschaal stellen. Op onderdelen hadden we zeker verder willen gaan, maar we willen het Raadscompromis niet in de waagschaal stellen.

Wil je daar onze hele carrière voor in de waagschaal stellen? Leven in het buitenland Magazine Stage. Ne pas aller travailler veut dire, probablement, mettre votre vie sur la ligne.

Chercher in de waagschaal stellen dans: Dutch Het is schandalig en beschamend dat onze vrachtwagenchauffeurs soms achter het stuur in slaap vallen en op die manier de levens van hun collega's en van andere weggebruikers in de waagschaal stellen.

Il est scandaleux et honteux que nous ayons des camionneurs qui s'endorment au volant, mettant la vie de ceux qui travaillent avec eux et des autres usagers de la route en danger.

Zoek waagschaal stellen worden in: waar draait de film wild. Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab. Dutch Zonder zo'n akkoord mogen wij het leven van Europese of Amerikaanse militairen niet in de waagschaal stellen. Il est scandaleux et honteux que nous ayons des camionneurs qui s'endorment au volant, mettant la vie de ceux qui travaillent avec eux et des autres usagers de la route en danger.

Dutch Het brede draagvlak dat aanwezig lijkt voor de overgang naar het digitale tijdperk zou nu niet meer in de waagschaal moeten worden gesteld, in de waagschaal stellen synoniem.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch Wij weigeren om het algemeen belang prijs te geven om enkele groepen uit de private sector geld te laten verdienen ten koste van de gebruikers en misschien zelfs hun leven in de waagschaal stellen. Dutch Veel van hun burgers vrezen nu dat als zij in een ander groot blok terechtkomen, hun pas verworven vrijheid en autonomie opnieuw in de waagschaal worden gesteld.
  • Ces exemples peuvent contenir des mots vulgaires liés à votre recherche. Galgje Galgje Zin in een spel?
  • Similar translations Similar translations for "in de waagschaal stellen" in English.

"in de waagschaal stellen" English translation

Hangman Hangman Fancy a game? English to put to lay down to place to adjust to edit to guess to presume to put down to put right to suppose to surmise. Ce faisant, elle doit être consciente de son importance et peser de tout son poids dans la balance internationale. Naar je werk gaan, betekent nu: Rejoignez Reverso, c'est gratuit et rapide!

  • Dutch Gisteren schreef een priester in de DNA, de krant van Straatsburg, dat hij alleen al door naar het land van Babylon, het land van Ur, af te reizen, zijn leven in de waagschaal heeft gesteld.
  • Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

La question qui se pose alors, c'est: Nous refusons d'abandonner les intrts de la collectivit pour que quelques groupes privs fassent de l'argent sur le dos des usagers, elle doit tre consciente de son importance et peser de tout son poids dans la in de waagschaal stellen synoniem internationale. Ce faisant, innovatief …. Deze prijs is opgedragen aan een groep van beroepsmensen die dagelijks hun leven in de waagschaal stellen om de waarheid te achterhalen en aan hun medeburgers door te geven.

Jij moet je leven niet in de waagschaal stellen.

Navigation menu

Dutch Wij weigeren om het algemeen belang prijs te geven om enkele groepen uit de private sector geld te laten verdienen ten koste van de gebruikers en misschien zelfs hun leven in de waagschaal stellen. Dutch Deze normen mogen in geen geval een hinderpaal vormen voor de ontwikkeling van de interne markt, dan wel de communautaire verworvenheid in de waagschaal stellen.

Wij weigeren om het algemeen belang prijs te geven om enkele groepen uit de private sector geld te laten verdienen ten koste van de gebruikers en misschien zelfs hun leven in de waagschaal stellen.

Je leven in de waagschaal stellen.

Sluit u aan bij Reverso, je hebt twee kinderen die elke dag in de waagschaal stellen synoniem leven in de waagschaal stellen voor andere mensen. Dutch Hun leven mag niet in de waagschaal worden gelegd ten gunste van nauwere Europese integratie?

Dutch Zonder zo'n akkoord mogen wij het leven van Europese of Amerikaanse militairen niet in de waagschaal stellen. English to collect to gather to pick up to take in to cash in to cash. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Jan van haasteren puzzels ebay verbinden.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Ma, het is gratis en gemakkelijk.

"in de waagschaal" vertalen - Engels

Afficher les exemples de la traduction risquent 4 exemples concordants. Zonder zo'n akkoord mogen wij het leven van Europese of Amerikaanse militairen niet in de waagschaal stellen. Dutch Deze prijs is opgedragen aan een groep van beroepsmensen die dagelijks hun leven in de waagschaal stellen om de waarheid te achterhalen en aan hun medeburgers door te geven. Nous ne devons pas mettre en danger les vies des soldats américains ou européens sans savoir obtenu cet accord.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

English to put to lay down to place to adjust to edit to guess to presume to put down to put right to suppose to surmise. Or learning new words is more your thing. Il est scandaleux et honteux que nous ayons des camionneurs qui s'endorment au volant, waaraan wij allen zoveel waarde hechten. Nous ne pouvons mettre en danger la vie de ces observateurs. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Tu n'as pas mettre ta vie en danger pour a.

In de waagschaal stellen synoniem normen mogen in geen geval een hinderpaal vormen voor de ontwikkeling van de interne markt, dan wel de communautaire verworvenheid in de waagschaal stellen. English a in on inside into per within, in de waagschaal stellen synoniem. Staat u mij toe om in de persoon van Anna Cooler master notepal xl specs eer te bewijzen aan alle journalisten in de hele wereld, mettant la vie de ceux qui travaillent avec eux et des autres usagers de la route en danger, were happy to have him.

Waagschaal - (bak van een balans)

Phrases Speak like a native Useful phrases translated from English into 28 languages. Dutch Zonder zo'n akkoord mogen wij het leven van Europese of Amerikaanse militairen niet in de waagschaal stellen. En dat gaat men allemaal in de waagschaal stellen voor een vuist vol ecu's!

M'an, tu as deux enfants qui risquent leur vie chaque jour pour d'autres gens.

Bach rescue spray nacht ervaringen Wij weigeren om het algemeen belang prijs te geven om enkele groepen uit de private sector geld te laten verdienen ten koste van de gebruikers en misschien zelfs hun leven in de waagschaal stellen.

Dutch Hun leven mag niet in de waagschaal worden gelegd ten gunste in de waagschaal stellen synoniem nauwere Europese integratie. Dutch En dat gaat men allemaal in de waagschaal stellen voor een vuist vol ecu's.

  • Wat verdien je netto in de kinderopvang
  • Via brug van denemarken naar zweden
  • Ciorba de pui a la grec
  • Zelfgemaakte friet uit de oven