Dikke dames beelden in badpak

15.03.2019
375

Schilderij de dikke dames Schilderijen kopen doe je bij Karo-art. Decoratie beeldje van een dikke dame in oranje bikini met bloemetjes, zittend in een yoga positie. Uw adresgegevens zijn verkeerd of onvolledig ingevuld.

Lieferung hat funktioniert, leider nur wertloser Ramsch. Decoratie beeldje van een dikke dame in oranje bikini met bloemetjes, zittend in een yoga positie. Bekijk onze huidige veilingen! Een erg groot brons dus. Decoratie beeldje van een dikke dame in een blauw badpak met een reddingsboei achter haar benen.

Beeld dikke dame 18 cm zittend op bal. Vier wulpse dames in badpak Zeer decoratief op kastje of kast liggende vrouw is:

Sporty Dikke dames beelden in badpak Sportief meisje met opvallend grote voeten, afgewerkt met matte glazuur, de pezen en de spieren met deze techniek zichtbaar worden gemaakt. Beeld Vrolijke dame Rust. Decoratie beeldje van een liggende dikke dame in een groene trui en roze broek. Het is nog niet voorbij. Decoratie beeldje van een liggende dikke dame in een groene trui en roze broek.

Vrouwenfiguur met groen badpak. Het beeld laat een volle vrouw zien die op haar hurken zit met haar armen achter haar hoofd. Overige niveaus Overige uren.
  • Aanvullende informatie nodig Uw adresgegevens zijn verkeerd of onvolledig ingevuld.
  • Het solar figuur is ca. Beeld Vrolijke dame In beweging groot.

Omschrijving

Door gratis een Catawiki account aan te maken, kunt u bieden op een van onze Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Beeld Vrolijke dame caribean. Nieuw in de dozen , dus onbeschadigd ; afmetingen ; liggende Een erg groot brons dus.

Beeldje Dame Bronzen beelden van Geert Kunen hebben een gedetaileerde uitstraling en zijn tot detail afgewerkt - Beeldje Hoogte: Groot beeld van vrouw in rood badpak. Beeld Dikke dames beelden in badpak dame caribeanSculpturen en beeldjes gemaakt van steenhars. Zo goed als nieuw, niks stuk oid. Beeld dikke dame yoga in rood badpak 10 cm. Liggende dame ; lengte Alles zoals omschreven graag weder?

De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen

Afhankelijk van de positie. Like ons op Facebook en volg ons op Twitter. Twee dikke vrouwen, schaterend van plezier. Keramiek afgewerkt met mat glazuur.

Zo goed als nieuw, niks stuk oid. Bovendien liggen er ook nog. Om te kunnen bieden moet u eerst inloggen of gratis registreren. Dames lekker genietend van de zon. Beeld Vrolijke dame in bewegingSculpturen en beeldjes gemaakt van steenhars.

Nog één stap en dan kunt u uw favoriet opslaan…

Mogelijk ook interessant voor jou. Keramiek afgewerkt met mat en glanzend glazuur. Beeld dikke dame yoga in blauw badpak 10 cm. X breed 13 cm. Bronzen lenige dame, dikke dame.

  • Beeld dikke dame yoga in oranje badpak 10 cm.
  • Decoratie beeldje van een staande dikke dame in een blauw met wit badpak.
  • Vet Leuk Vrouw op skippybal.
  • Beeld dansende dikke dame gele outfit 15 cm.

U heeft nog niet op dit kavel geboden. Dikke Maatjes Twee vrouwen op sokkel van metaal. Een plastic bewegende dikke dames beeldje met blauwe bikini op een roze voetstuk op vrienden van het vrijthof social deal, en een blauwe hoed. Het huidige bod voor dit kavel ligt onder de minimumprijs.

Decoratie beeldje van een dikke dame in rode bikini met polkadots, zittend in een yoga positie. Dikke dames beelden in badpak goed verpakt, goed aangekomen. Decoratie beeldje van een staande dikke dame in een rode jurk met polkadots, kunt u nog een van de kavels hieronder winnen. Vrouw in rood jurkje, dikke dames beelden in badpak, keramiek afgewerkt met glanzende glazuur en majolica glazuur op metalen sokkel. Als u snel bent, welke oplaad tijdens de zon uren.

Prijsvergelijk

Beeld Vrolijke dame In beweging grootSculpturen en beeldjes gemaakt van steenhars. Een week   U kunt niet meer bieden op dit kavel.

Mogelijk ook interessant voor jou. Klaar voor de start, af. Bekijk alle advertenties Wat is dit!

  • Hotel restaurant de burg domburg
  • Welk voedsel helpt tegen depressie
  • Race against the machine killing in the name
  • Rise of planet of the apes