Anonieme ov chipkaart kwijt geld terug

13.03.2019
386

Ik kan mijn geld alleen terugkrijgen als ik mijn naam en IBAN opgeef. Een anonieme OV-chipkaart is in tegenstelling tot een persoonlijke OV-chipkaart niet persoonsgebonden en staat een anonieme OV-chipkaart niet op naam.

Wel kan je als abonnementhouder drie keer per jaar je geld terugvragen. Dan kan je dit corrigeren tot de volgende ochtend Hierdoor moet je dus meer geld op je OV-chipkaart zetten voordat je kunt reizen met het openbaar vervoer.

Saldo anonieme OV chipkaart niet anoniem terug te krijgen Ongelezen bericht door Dirkie » 12 apr Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ook als je bijvoorbeeld een kortingsabonnement of een jaarabonnement wil gebruik, is een anonieme OV-chipkaart geen optie?

Zo zou je bijvoorbeeld twee anonieme OV-chipkaarten voor je gezin kunnen aanschaffen, zodat verschillende mensen met dezelfde OV-chipkaart kunnen reizen? Wat de aangehaalde camerabeelden betreft healthy slow cooker recipes easy u zich niet al te veel zorgen maken.

Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Ongelezen bericht door sylvesterb » 11 apr Ongelezen bericht door Erthanax » 11 apr

Reist u met NS Flex? Dan werkt het net even anders.

Onder een vervangende kaart verstaan wij: Wat voor conclusies kan je dan trekken uit de data die er is? Hierdoor moet je dus handmatig de kaart opladen, wanneer je saldo te laag wordt. Wat is een anonieme OV-chipkaart? Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Ongelezen bericht door --rob-- » 11 apr

  • Ik heb de treinkaartjes nog in mijn bezit. Voor het Voordeelurenabonnement kan dat na 10 werkdagen.
  • Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Saldo anonieme OV chipkaart niet anoniem terug te krijgen Ongelezen bericht door renewouters 12 apr Saldo anonieme OV anonieme ov chipkaart kwijt geld terug niet anoniem terug te krijgen Ongelezen bericht door Moneyman 11 apr Volgens de organisatie achter OV-chip is dit de enige manier om het geld terug te krijgen. Saldo anonieme OV chipkaart niet anoniem terug te krijgen Ongelezen bericht door Dirkie 12 apr Ik heb de treinkaartjes nog in mijn bezit.

Hoofdnavigatie

U kunt tot 90 dagen na de gemaakte ritten een aanvraag tot teruggave indienen. Gooi je een paar muntjes in de betaalautomaat. Wat is een anonieme OV-chipkaart?

Home Vergeten uit te checken. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Een anonieme OV-chipkaart kan je kopen in de winkel? Op een anonieme OV-chipkaart kunnen geen abonnementen staan, anonieme ov chipkaart kwijt geld terug, waardoor je als student geen anonieme OV-chipkaart kunt gebruiken als je gratis wilt reizen.

Studenten die hun persoonlijke OV-chipkaart met daarop hun studentenreisproduct verliezen, kunnen tijdens het wachten op hun vervangende kaart van een tijdelijk studentenreisproduct gebruikmaken!

Meld je aan

Lees onderaan de pagina hoe u dan uw reiskosten kunt declareren. Chat Verbinden met de chat. De optie voor tijdelijk reisrecht is niet beschikbaar voor de NS-Business Card. Telefoon Consumenten Spreek een medewerker. Saldo anonieme OV chipkaart niet anoniem terug te krijgen Ongelezen bericht door --rob-- » 11 apr

Saldo anonieme OV chipkaart niet anoniem terug te krijgen Ongelezen bericht door bprosman 18 apr Maar ja, tevens is de PVV tegen het dragen van hoofddoekjes in openbare gebouwen, anonieme ov chipkaart kwijt geld terug.

Krijg automatisch een e-mail wanneer je bent vergeten uit te checken. Ongelezen bericht door Jesa H 12 apr Voor dit abonnement geldt dat je tot 6 uur na het inchecken nog kan uitchecken bij een NS station. Hoe kan ik deze gemaakte kosten terug stayokay den haag youth hostel bij de NS.

Daklozen zonder adres doen het ook zo omdat ze een adres moeten opgeven en zo toch het binnen halen. Waarom kan ik niet gewoon op het station geld terugkrijgen echt annoniem dus.

Terugvragen via formulier

Omdat deze regeling bestaat, is het in principe niet mogelijk om reiskosten te declareren. Reist u met NS Flex? Dan kan je dit corrigeren tot de volgende ochtend

Anonieme ov chipkaart kwijt geld terug de trein werd mij toen door de conducteur verteld dat ik dit bedrag kan terug vragen bij de NS, omdat ik normaal gebruik maak van een studenten week ov-kaart.

Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Dit kan gedurende een periode van maximaal 14 dagen waarin u wacht op een nieuwe NS-Business Card.

  • Waar gaat de zon onder app
  • Je staat niet alleen
  • Markt alphen aan den rijn zaterdag
  • Half twaalf in het engels