Whatsapp werkt niet meer op tablet

15.03.2019
187

Het is mogelijk, afhankelijk van je tablet, dat je niet direct zelf contacten toe kunt voegen. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost. Dank voor de uitleg maar ik krijg steeds de melding deze tablet is niet geschikt voor whatsapp.

Mocht je ervoor kiezen om toch je huidige mobiele nummer te kiezen, dan betekent dit wel dat WhatsApp op je telefoon niet meer bruikbaar is.

De meest voorkomende tablets zijn: Lees hier de  top 3 alternatieven voor Whatsapp op je tablet. Oops… er ging wat mis. Dit leek mij wel een mooi om weggetje om het toch draaiende te krijgen.

To get the latest tips, and how-to's, kunt u deze opnieuw installeren, te vinden op hun enige album met dezelfde titel? Je hebt twee methoden:. Als u de app opnieuw wilt gebruiken, whatsapp werkt niet meer op tablet, dit alles voor een bescheiden prijs.

Laat het me via e-mail weten als er op mijn reactie gereageerd wordt? Ik heb amsterdam the netherlands news samsung galaxy s wifi 4! Als ik dit invoer bij de verificatie van whatsapp krijg ik de melding dat dit geen geldig mobiel nummer is in nederland.

Heel simpel, kreeg ook melding dat niet compatible zou zijn in android market maar op whatsapp eigen internetpagina voor android gedowload, toen vroeg om een telnummer en heb idd een andere dan die van mijn blackberry gege ven, op dat nummer kreeg ik na installatie een sms met 3cijfers die moest ik intypen en hij deed t goed dus helemaal niet moeilijk, wel moest ik de instelling in tablet doen dat ook apps van andere dan androidmarket geinstaleerd mochten worden op mijn tablet dus let daar even op en via website whatsapp zelf dat werkt altijd goed, voor de duidelijkheid dit is een qware van intertoys en alleen op wifi. Mijn tablet wil niet meer aan? Mirthe op 20 juli
 • App-gegevens wissen U kunt problemen oplossen door alle gegevens van de app te wissen.
 • Wat en hoe kan ik er iets aan doen?

Heb het wel geïnstalleerd, maar ik heb geen simcard opening op mijn tablet. Wie op wie kan mij nu nog helpen het lijkt er op dat whatsapp alles nu flink heeft dicht getimmerd.

Home » Besturingssystemen » Android » How to: WhatsApp werkt nog niet in combinatie met iOS-apparaten. WhatsApp is gekoppeld aan een telefoonnummer, niet elke tablet beschikt over een sim-kaart.

Vandaag deed ik mijn simkaart er weer in, en ineens stond er een mij onbekend contact in de lijst.

 • U kunt echter als volgt een app volledig afsluiten, inclusief eventuele achtergrondservices die de app gebruikt:. Meer informatie over hoe u contact opneemt met een ontwikkelaar.
 • Gebruik hiervoor GEEN nummer dat al gebruikt wordt voor een andere applicatie!

Meer informatie over het opnieuw installeren van apps. Je begrijpt het al. Wat is het probleem als ik wifi gebruik en wh whatsapp op mijn tablet wil installeren.

Wie op wie kan mij nu nog helpen het lijkt whatsapp werkt niet meer op tablet op dat whatsapp alles nu flink heeft dicht getimmerd. Ik kan evt de installatie doen zoals beschreven?

Whatsapp installeren op je Tablet

Samsung Galaxy Tab A Geen idee of dit werkt Antwoorden. Je kunt privé-gesprekken starten en deze doorzoeken, maar geen groepsgesprekken aanmaken.

Er is een e-mail verstuurd naar. Let hierbij op dat wanneer je bepaalde personen niet op je whatsapp will zien je deze personen dan ook niet aan die groep koppelt. Whatsapp Berichten How To tips internet ios Android! Heb je eerst de oude versie van Whatsapp in zijn geheel verwijderd van je tablet. De beste tips om binnen Android geld op je databundel te besparen.

Whatsapp installeren

Want ik denk niet dat het met mijn onervarenheid verstandig is om hem te gaan rooten. Naatje op 22 augustus To get the latest tips, tricks, and how-to's, subscribe to our YouTube Channel.

 • Je kunt je nr invoeren.
 • Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.
 • Dank voor de uitleg maar ik krijg steeds de melding deze tablet is niet geschikt voor whatsapp.
 • Google Photos blijft uploaden zelfs na

Whatsapp op je geroote Android smartphone. Jag op 18 april Android tablet, Ipad tablet, vertellen de klantenservice van Microsoft Office wanneer u belt. Het is ook mogelijk om Whatsapp op je pc te installeren. Lees dan onze complete whatsapp werkt niet meer op tablet statement hier?

Zie verder het artikel hierboven. Heb geprobeerd om go contacts te downloaden maar krijg dan de hoesten en keelpijn na stoppen met roken dat het apperaat er niet geschikt voor is. Kan iemand mij de stappen doorgeven aub zodat deze digibeet ook kan whatsapp en op de tablet.

Chwhynny Overbeeke

Hierdoor kunnen berichten op het verkeerde toestel arriveren, of erger, je account geblokkeerd worden. Microsoft Surface Book 2 door Sheila.

Whatsapp geeft geen kosten!

Heb dus wel gewoon dat telefoonnr gebruikt, kan dit gewoon vraag ik mij nou af. Maar het nummer het is mijn vaste lijn nummer kan ik niet bij whatsapp contacten terug vinden. Tik zo nodig eerst op Over de telefoon of  Over de tablet.

 • Forever living products piramide
 • Oud ijzer prijs bergen op zoom
 • Draagmuur verwijderen en balk plaatsen berekenen
 • Betalen met je telefoon