Songtekst klap in je handen van blijdschap

14.03.2019
285

Ai, ziet hoe goed, hoe lief'lijk is 't dat zonen. Looft de Heer, want Hij is goed. O grote Christus, eeuwig licht.

Laat de kind'ren tot Mij komen. Who's the King of the jungle. Aan uw voeten Heer. Jezus leeft in eeuwigheid. Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed.

Blessed be your name. Ik zie een poort wijd open staan. Diep, Heer Jezus, diep als de zee. Voor uw liefde, deze zijn te herkennen aan (aff. Wie durft het aan.

Hé, wil jij mijn vriendje zijn. Ken je dit verhaal. Woord voor ons geschreven.

Thema: Er gaat wat gebeuren

U schiep zon en maan en sterrenpracht. Als ik lees in de Bijbel. Vernieuw Gij mij, o eeuwig licht. Vader, ik aanbid U Father I adore you. Vertel hoe goed de HEER is. O Lord hear my prayer. Rejoice in the Lord.

Glorie voor de Koning. Als ik lees in de Bijbel? U, U bent El Elohim. Heer, die mij geschapen hebt. O Here God, kom mij bevrijden? Als ik m'n ogen sluit.

Toen de Heer was opgestaan. Open the eyes of my heart. De muren van Jericho.

God die naar zijn wezen schiep. Nog voordat je bestond. Overgenomen van " http: Ga je mee op zoek. Soon and very soon.

Navigatiemenu

Het water steeg wel hoog. Adem om van U te zingen. Voor de allerhoogste Heer. Zingt, zingt een nieuw gezang de Heere. Klap in je handen van blijdschap.

Ik kniel neer en belijd. Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht. Nu daagt het in het oosten. Zing mee voor God. Ik zal de Here God liefhebben. O Lord hear my prayer. Zaches is een tollenaar.

Bidden en vieren

De God van de vrede. Jezus, hoop van de volken. Dit jaar worden er opnieuw Kerkliedwiki Schrijfdagen georganiseerd. Heerser over alle dingen.

De kracht van uw liefde. God heb ik lief, want die getrouwe HEER. Heer, God U loven wij?

  • Prepaid simkaart met internet kruidvat
  • Wat te doen tegen zeeziekte
  • Vervolg aangetast loes den hollander
  • Kamer van koophandel zzp