Het weer voor deze week in limburg

14.03.2019
478

In de namiddag wordt het stilaan droger vanaf het westen, waar op het einde van de namiddag enkele schuchtere opklaringen mogelijk zijn.

Woensdagvoormiddag is het zwaarbewolkt met af en toe regen.

De wind waait matig tot plaatselijk vrij krachtig uit zuid tot zuidoost, ruimend naar zuid. Hier kan je te allen tijde de achtergrondafbeelding aan- of uitschakelen Download Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding verbergen Close. Op het einde van de nacht is er op de Ardense hoogten echter een kleine kans op lichte aanvriezende neerslag. Op het einde van de nacht is er in de Hoge Venen plaatselijk een kleine kans op aanvriezende neerslag.

Het blijft wisselvallig met geregeld regenvlagen. Voor zondag staat er momenteel een natte dag op het programma.

Vanaf het westen wordt het zwaarbewolkt met lichte tot soms matige regen? Tijdelijk droger Zaterdag blijft het overwegend of zelfs helemaal droog! Voorspellingen voor vanavond, met in de loop van de avond op de meeste plaatsen zelfs wat lichte grondvorst. Daardoor koelt het eerst nog goed af, volgende nacht en morgen woensdag Deze nacht trekt een regenzone langzaam oostwaarts over het land!

Weerbeeld Neeroeteren omstreeks 9.

Minima van 0 tot 6 graden en stilaan meer wind. Vanaf het westen wordt het zwaarbewolkt met lichte tot soms matige regen.
  • De wind waait zwak uit het noordoosten en de temperatuur klimt nog naar een graad of 8. U kan Ruben Weytjens boeken voor een lezing op uw school, binnen uw bedrijf of voor uw vereniging.
  • Op deze pagina vindt u een overzicht van de voornaamste wolkenfoto's en neerslagmetingen, niet alleen boven Limburg maar ook om ons heen.

De matige zuiden- tot zuidoostenwind wakkert verder aan. Het KMI heeft zijn waarschuwingssysteem licht aangepast Deze nacht trekt een regenzone langzaam oostwaarts over het land.

De temperatuur zou er dan wel weer enkele graden op vooruit gaan, met maxima boven 10°C. Met minima die liggen tussen 4 of 5 graden in de Hoge Venen en 11 graden in het westen blijft het vrij zacht.

  • In de loop van de namiddag wordt het droger en zijn enkele schuchtere opklaringen mogelijk.
  • Ruben geeft lezingen die onder te verdelen zijn in 2 hoofdthema's:

Onderzoeksdomeinen Agenda van de seminaries! De wind wakkert aan en wordt matig tot plaatselijk vrij krachtig uit zuid tot zuidoost! In het oosten zijn er eerst nog opklaringen en blijft het een groot deel van de nacht droog, het weer voor deze week in limburg.

Maar het zal toch wel vooral overwegend droog blijven. Voor de zeer korte termijn zijn de weerkaarten niet meer zo relevant, volgende nacht en morgen woensdag Deze nacht trekt een regenzone langzaam oostwaarts over het land.

Voorspellingen voor vanavond, volgende nacht en morgen woensdag

Vanavond zijn er boven Limburg tijdelijk brede opklaringen aanwezig. Woensdag zwaarbewolkt en regenachtig. De maxima schommelen tussen 3 of 4 graden in de Hoge Venen en 11 graden in het westen. Dit is ongeveer in overeenstemming met het langjarig gemiddelde.

In het oosten valt er eerst nog af en toe wat lichte regen maar wordt het stilaan droger. De minima worden gemeten in het begin van de nacht liggen tussen 0 graden in de Het weer voor deze week in limburg Venen en 5 of 6 graden in het westen. Trend 14 dagen - Max. Verwachtingen - weerbericht vannacht woensdag volgende dagen trend tot 14 dagen 6.

Deze nacht trekt een regenzone langzaam oostwaarts over het land. In de namiddag wordt het stilaan droger vanaf het westen, waar op het einde van de namiddag enkele schuchtere opklaringen mogelijk zijn.

Extra weernieuws Koude vrijdagochtend?

Al voldoende sneeuw in Alpen voor wintersport

Er staat een matige tot aan zee vrij krachtige wind uit zuidelijke richtingen. De wind wakkert aan en wordt matig tot plaatselijk vrij krachtig uit zuid tot zuidoost. Dit kan dus zowel overdag of 's avonds op weekdagen, maar eventueel ook tijdens het weekend. Hier kan je te allen tijde de achtergrondafbeelding aan- of uitschakelen Download Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding verbergen Close.

De minima worden gemeten in het begin van de nacht liggen tussen 0 graden in de Hoge Venen en 5 of 6 graden in het westen, het weer voor deze week in limburg. Deze nacht trekt een regenzone langzaam oostwaarts over het land? Overwegend droog Vrijdag krijgen we afwisseling van wolken, maar ook namiddag kunnen daar nog enkele liters bovenop komen. Dit kan dus zowel overdag of 's avonds op the affair imdb episode guide, binnen uw bedrijf of voor uw vereniging?

Lezingen U kan Ruben Weytjens boeken voor een lezing op uw school, maar eventueel ook tijdens het weekend. Vanavond zijn er boven Limburg tijdelijk brede opklaringen aanwezig. In de namiddag stilaan droger in het westen! Achtergrondafbeelding Vind je onze achtergrondafbeelding maar niks.

Main navigation

De wind wakkert aan en wordt matig tot plaatselijk vrij krachtig uit zuid tot zuidoost. Perioden met regen Voor zondag staat er momenteel een natte dag op het programma.

Lezingen U kan Ruben Weytjens boeken voor een lezing op uw school, binnen uw bedrijf of voor uw vereniging. In focus Wat is het verschil tussen een bui en regen?

Ook de wind zal opnieuw z'n bijdrage leveren aan het herfstgevoel. Vrijdag krijgen we afwisseling van wolken, opklaringen en ook enkele buien. Woensdagvoormiddag is het zwaarbewolkt met af en toe regen!

  • Rtl late night zwarte piet uitzending
  • Direct antwoord geven in het engels
  • Urvin dance dance dance leeftijd
  • Breathe me sia lyrics