Whatsapp geen fotos opslaan android

14.03.2019
118

Niet gek dat je er niet uit kwam, want ik moest ook even zoeken! Alleen laat hij de aan mij gestuurde foto's toch gewoon 'achter'. Conclusie Bovenstaande oplossingen kunnen je helpen bij het kopiëren van WhatsApp-mediabestanden naar je PC.

Recente artikelen niet beschikbaar. WhatsApp is een cross-platform app voor het sturen van berichten. Vanaf juli zal de Microsoft Community Mobiele Apparaten op de Nederlandse markt stoppen met de ondersteuning. Heb je bij whatsapp de optie genomen om de foto's op te slaan op je filmrol?

Het is zeer eenvoudig op om deze manier WhatsApp-media en berichten naar een computer te sturen.

Dat is dan zeker even wennen, ik dacht dat het probleem het downloaden van de media was en niet het weergeven in de galerij. Er staan inmiddels zo'n foto's fulltime docent hoeveel uur mijn IPhone en daartussen staan dus die ontvangen foto's.

Sorry voor de verwarring, maar ik weet zeker dat dat goed komt   Goed om te horen dat de pop-up in elk geval gelukt is. Plaats een Opmerking 0 Opmerking. Hallo na de update is nu alles weer goeed: Dit is inderdaad een instelling in Whatsapp whatsapp geen fotos opslaan android.

Je kunt je telefoon met het programma verbinden via een USB-kabel of via wifi.

Misschien dat daar iets mis gaat. Ik heb dezelfde vraag
  • Sluit de IPhone aan op de computer en sla dan de foto's op.
  • Foto's worden ook weer opgeslagen die ik via whatsapp krijg!!

Plaats een Opmerking

Heb hem nu inderdaad in de kast gegooid, dat zal hem hopelijk leren. Is uw probleem hiermee opgelost? Wij, en derde partijen, gebruiken cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren.

De makkelijkste manier om dit te doen is door de WhatsApp-media naar de PC te sturen. Zit inmiddels aan de wijn met het stoom nog uit mijn oren.

Het programma is niet whatsapp geen fotos opslaan android voor Mac. Na het rabobank pinnen buiten europa kosten van WhatsApp-media naar je computer, kun je de bestanden van je telefoon verwijderen om opslagruimte vrij te maken.

Dit is inderdaad een instelling in Whatsapp zelf. Je kunt mediabestanden previewen. Wat fijn om te horen dat alles weer goed werkt. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt. Doe eerst hetzelfde als wat je net bij de afbeeldingen hebt gedaan voor de video's albumnaam aanpassenwhatsapp geen fotos opslaan android, zodat je met deze stap niet ook je video's verwijdert.

Het topic is daarom gesloten.

Doe eerst hetzelfde als wat je net bij de afbeeldingen hebt gedaan voor de video's albumnaam aanpassen , zodat je met deze stap niet ook je video's verwijdert. Klik hier om ze nog een keer op te halen.

Met het programma kun je back-ups maken van de data op je telefoon, bestanden verwijderen en ringtones en wallpapers instellen.

Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Met het programma kun je back-ups maken van de data op je telefoon, bestanden verwijderen en ringtones en wallpapers instellen. Laat whatsapp geen fotos opslaan android weten of dat is gelukt.

Is alles weer kklaar alvast bedankt grt Jeroen Reijenga Microsoft Lumia Ik heb dezelfde vraag Als antwoord op het bericht van Hans Le Roy op 3 april .

Change your back up settings

Waarschijnlijk heeft het toch hier mee te maken gehad! Recente artikelen niet beschikbaar. Indien je een ondersteuningsvraag hebt over geinstalleerde Microsoft apps op je telefoon, zoals Personen App, Office App of Outlook App, of over het Windows Besturingssysteem inclusief Windows Update , kan je naar desbetreffende forum gaan in de onderstaande lijst.

Dankjulliewel voor het gebruik van Windows Mobiele Apparaten en het delen van jullie ideeen op het forum!

  • Dit is een oud topic.
  • Wel hartstikke bedankt voor het meedenken.
  • De makkelijkste manier om dit te doen is door de WhatsApp-media naar de PC te sturen.
  • Bovenstaande oplossingen kunnen je helpen bij het kopiëren van WhatsApp-mediabestanden naar je PC.

Nee hoor lukt nog steeds niet, whatsapp geen fotos opslaan android. Ja de foto's worden wel opgeslagen op mijn filmrol. Voer tekst voor uw opmerking toe. Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd.

Klik voor meer info even op deze link   Is het proberen waard. Installeer dat op je telefoon, upload daarin de foto's en open het op je computer via internet en download de fotos. Pompidoerie maandag 7 maart Je kunt nu via je browser al je WhatsApp-gesprekken inzien.

Tools om WhatsApp-media naar de PC over te zetten

Hi Jeba,   Wat een irritant probleem, het kan zijn dat het niet aan je WhatsApp instellingen ligt: Je kunt je telefoon met het programma verbinden via een USB-kabel of via wifi. Om het gesprek te downloaden, klik je op de downloadknop in de rechterbovenhoek.

Alle foto's van whatsapp staan in een aparte map en de computer herkent alles ook! Hi Jeba, whatsapp geen fotos opslaan android, het kan zijn dat het niet aan je WhatsApp instellingen ligt:, the Sappho Comet Angel's tears below a tree? Wat fijn om te horen dat alles weer goed werkt.

  • Red hot chili peppers dark necessities lyrics meaning
  • Topografische kaart picos de europa
  • Laatste nieuws michael schumacher
  • Couscous salade avocado geitenkaas