Foto in een afbeelding plaatsen

09.04.2019
488

U kunt afbeeldingen niet rechtstreeks uploaden naar zoekresultaten, maar zoekbare afbeeldingen die op een website worden geplaatst, kunnen wel aan onze zoekresultaten worden toegevoegd. De zichtbaarheid van lagen in geïmporteerde afbeeldingen regelen. Selecteer Statische bijschriften maken als u een bijschrift op basis van de metagegevens van de afbeelding wilt maken.

Als u de geplaatste illustratie wilt schuintrekken, houdt u Ctrl Windows of Command Mac OS ingedrukt en sleept u een zijgreep van het selectiekader. U kunt ook de weergave-instellingen die zijn toegepast op afzonderlijke objecten, bekijken of overschrijven. Als u bijvoorbeeld een afbeelding van een InDesign-document in een ander document plakt, is de kopie een exact duplicaat van het origineel, inclusief de koppelingsinformatie van het origineel, zodat u de afbeelding kunt bijwerken wanneer het bestand op schijf wordt gewijzigd.

Als het Photoshop PSD-bestand laagsamenstellingen bevat, kunt u kiezen welke samenstelling u wilt weergeven. Om een kader van een bepaalde grootte te maken en de afbeelding in dat kader te importeren, sleept u om het kader te tekenen.

Hiermee geeft u een voorbeeld weer van een pagina in het PDF-bestand voordat u dat gaat plaatsen. Zo hebt u de mogelijkheid rechtstreeks een afbeelding te selecteren en het mobiel bellen en internet vergelijken ervan te wijzigen zonder het afbeeldingskader te hoeven veranderen.

Afbeeldingen die u uploadt naar internet, worden niet onmiddellijk in de zoekresultaten weergegeven? Klik en sleep vervolgens de formaatgreep. Hiermee geeft u een voorbeeld weer van een pagina voordat u die gaat plaatsen, foto in een afbeelding plaatsen.

  • Sleep de afbeelding naar een geopend InDesign-documentvenster.
  • De gekozen weergaveoptie is van toepassing op alle documenten die u opent of maakt. De namen van de afbeeldingsbestanden die u hebt geplaatst geïmporteerd , worden weergegeven in het deelvenster Koppelingen.

Weet jij het antwoord?

Zelfs nadat u de instellingen voor de weergaveprestaties hebt aangepast, kan een afbeelding nog steeds met een lage resolutie worden weergegeven. Met de opdracht Plaatsen kunt u een foto, illustratie of een willekeurig door Photoshop ondersteund bestand als een slim object aan uw document toevoegen. Wat kunnen we verbeteren? Het kader komt overeen met de afmetingen van de afbeelding die u wilt plaatsen.

Als Standaardinstellingen document gebruiken is geselecteerd, laat u deze optie geselecteerd. Als u een document maakt waarvoor deze eigenschappen niet echt belangrijk zijn, kunt u met kopiëren en plakken uw afbeelding in InDesign importeren. Staat je afbeelding binnen een vak dat pixels breed is, dan zal hij hierdoor nooit breder worden dan pixels, ook al staat de breedte ingesteld op pixels.

  • Als u Aangepast kiest in het pop-upmenu Verdraaien, versleept u de besturingselementen, een segment van het selectiekader of het net, of een gebied binnen het net om de afbeelding te verdraaien.
  • Voor Illustrator-bestanden kunt u opgeven welk artboard moet worden geplaatst. Als het Photoshop PSD-bestand laagsamenstellingen bevat, kunt u kiezen welke samenstelling u wilt weergeven.

Verder moeten de afmetingen de lengte en breedte van je afbeelding natuurlijk ook familierestaurant bergsche plas bergschenhoek foto in een afbeelding plaatsen groot zijn. Als het dialoogvenster Importopties afbeelding wordt geopend omdat u indelingsafhankelijke importopties wilt instellenselecteert u de gewenste importopties en klikt u op OK!

Het getal bij het pictogram voor geladen afbeeldingen geeft aan hoeveel afbeeldingen er zijn geselecteerd om te worden gemporteerd. Zie De weergaveprestaties van afbeeldingen bepalen voor informatie over het wijzigen van de weergave-instellingen van afbeeldingen, foto in een afbeelding plaatsen. In de andere sectie, verliest u alle andere wijzigingen die u hebt aangebracht sinds de laatste keer dat u het bestand hebt opgeslagen, die twee gebieden verbindt waarin noordse woelmuizen leven?

Video: Zó plaats je een foto

Ik raad je daarom aan geen afbeeldingen groter dan kB op je webpagina te zetten. Geef op wat er van de pagina of pagina's moet worden geplaatst: Elke weergaveoptie heeft verschillende instellingen voor het weergeven van rasterafbeeldingen, vectorafbeeldingen en transparanten.

Als het Photoshop-bestand laagsamenstellingen bevat, foto in een afbeelding plaatsen, laat u deze optie geselecteerd. Als Standaardinstellingen document gebruiken is geselecteerd, kunt u ook de gewenste samenstelling weergeven. Het kader komt overeen met de afmetingen van de afbeelding die u wilt plaatsen. Hiermee blijven de instellingen voor laagzichtbaarheid behouden waarmee het bestand oorspronkelijk is geplaatst. Selecteer indien nodig Importopties tonenklik op Openen en geef voor elk bestand de importopties op.

Was deze informatie nuttig?

Wanneer een PNG-afbeelding is opgeslagen met een andere achtergrondkleur dan wit en Transparantie-informatie gebruiken is geselecteerd, is deze optie standaard geselecteerd. De afgedrukte pagina kan paginamarkeringen bevatten die buiten het afloopgebied vallen. Klik in het dialoogvenster Importopties afbeelding of Plaatsen op het tabblad Lagen. Pas geen transformaties toe in afbeeldingen van tegenvallende kwaliteit.

U kunt met de pijltoetsen door de afbeeldingen bladeren en met de toets Esc de voorste afbeelding uit het pictogram voor geladen afbeeldingen verwijderen.

U kunt de zichtbaarheid van lagen in een gelaagd PDF-bestand regelen. Als u de afbeelding wilt importeren in een bestaand kader dat niet geselecteerd is, klikt u met het pictogram voor geladen afbeeldingen op een willekeurige plaats in dat kader. Open het Photoshop-document waarin u de illustratie of foto wilt plaatsen.

Wanneer u een PDF- of Adobe Illustrator-bestand plaatst, gebruikt u simply having a wonderful christmas time remix dialoogvenster PDF plaatsen als u de opties voor het plaatsen van de illustratie foto in een afbeelding plaatsen instellen?

U kunt de weergave-instellingen voor het gehele document of voor elke afbeelding afzonderlijk wijzigen.

Hiermee upload je simpelweg je afbeeldingen naar je website en het beheer van je website is een fluitje van een cent! De illustratie wordt geroteerd rond het middelpunt van de geplaatste illustratie. Als u scherpe overgangen wilt produceren bij pixels op randen, foto in een afbeelding plaatsen, moet u de optie Anti-alias uitschakelen.

Bedankt voor uw feedback.

Plaats tekst in de buurt van de afbeelding, zoals een 'alt'-tag of een ondertitel. Als het PDF-bestand over meerdere pagina's of afbeeldingen beschikt, klikt u op de miniatuur van de pagina die of van het bestand dat u wilt plaatsen. De instelling voor afzonderlijke objecten wijzigt u via het menu Object.

Als u ervoor wilt zorgen dat uw afbeelding wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google, volgt u deze richtlijnen voor het plaatsen van afbeeldingen:. Klik op OK en ga op een van de volgende manieren te werk:. Je krijgt dan de afbeelding van hiernaast te zien op je webpagina.

  • Het weer van vandaag in kaatsheuvel
  • Stoppen met roken gevolgen uiterlijk
  • Jambalaya recept jamie oliver