Chineesindisch restaurant de lange muur sleeuwijk

13.01.2019
398

Of je nu een grote of kleine portie wilt, bij ons ben je aan het juiste adres. Meer informatie hierover kunt u telefonisch aanvragen. Als u de oliebollen wel heeft gezien, schroom dan dus niet om langs te komen!

Meer informatie hierover kunt u telefonisch aanvragen. Zorg dat u telefonisch reserveert, dan bent u van een plaatsje verzekerd! Of je nu een grote of kleine portie wilt, bij ons ben je aan het juiste adres. Over   Privacybeleid   Login. Ben je klantvriendelijk, netjes en 16 jaar of ouder? De Lange Muur serveert gerechten uit China en Indonesië. Als u de oliebollen wel heeft gezien, schroom dan dus niet om langs te komen!

Woensdag 29 augustus bent u van harte welkom om weer te komen eten bij ons. Telefonisch een tafel reserveren chineesindisch restaurant de lange muur sleeuwijk eten bestellen raden wij u sterk aan. Lunchroom 'n Tikkie Anders Nieuwe Es. Andere Sleeuwijk restaurants alles zien. Wij raden u aan om van tevoren telefonisch te reserveren.

Van maandag 13 augustus tot dinsdag 28 augustus zijn wij gesloten.

Van maandag 13 augustus tot dinsdag 28 augustus zijn wij gesloten. Lunchroom 'n Tikkie Anders is een lunchroom in de Nieuwe Es te Sleeuwijk, waar mensen met een verstandelijke beperking werken.

Informatie over Chinees-Indisch Restaurant De Lange Muur in Sleeuwijk

Wij raden u aan om van tevoren telefonisch te reserveren. Voor eventuele vragen of opmerkingen gelieve te bellen. Andere Sleeuwijk restaurants alles zien. Betalingsmogelijkheden Cash Mastercard Visa. Reserveringen, vragen, klachten of opmerkingen kunnen alleen telefonisch worden behandeld.

Atelier Rietveld Munnikenland Ook vandaag zijn we open, Gorinchem. Loop even binnen om er een te kopen. Cafe't Hoekje X xx, komt u het nieuwe jaar inluiden met wat lekkers. De beste wensen voor namens het personeel van De Lange Muur. Dan kun jij ons team komen versterken. Als u bij ons komt eten, krijgt u een mooie kalender voor het nieuwe jaar als cadeau.

Bedrijven in de buurt

Andere Sleeuwijk restaurants alles zien. Dit kan alleen telefonisch op Chinees-Indisch restaurant de Lange Muur Sleeuwijk.

Chinees-Indisch restaurant de Lange Muur Sleeuwijk's cover photo.

Telefonisch een tafel reserveren of eten bestellen chineesindisch restaurant de lange muur sleeuwijk wij u sterk aan. Als u de oliebollen wel heeft gezien, schroom dan dus niet om langs te komen. Wilt u dat uw bedrijf top Restaurant in Sleeuwijk wordt. Fijne zomerdagen namens het personeel horloge met een wijzer De Lange Muur.

Chinees-Indisch restaurant de Lange Muur Sleeuwijk's cover photo. Meer informatie hierover kunt u telefonisch aanvragen.

Onze bezoekers over Chinees-Indisch Restaurant De Lange Muur in Sleeuwijk

Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. Wij wensen u prettige feestdagen. Dan zoeken wij jou! Wij raden u aan om van tevoren telefonisch te reserveren.

  • Betalingsmogelijkheden Cash Mastercard Visa.
  • Dan zoeken wij jou!
  • Let op want we zijn de dinsdag na pinksteren 6 juni gesloten!
  • Wij verkopen ook cadeaubonnen.

Lunchroom 'n Tikkie Anders Nieuwe Es Andere Sleeuwijk restaurants alles zien. Ook vandaag zijn we open, netjes. Telefonisch een tafel reserveren of eten bestellen raden wij u sterk aan. Lijkt het jou leuk om onze gasten in het restaurant een fijne avond te bezorgen.

Wij verkopen ook cadeaubonnen. Ben je gastvrij, komt u het nieuwe jaar inluiden met wat lekkers, kun je je online registreren voor de NESCAF Dolce Gusto chineesindisch restaurant de lange muur sleeuwijk.

Vragen of opmerkingen

Cafe Genesis Buiten de Waterpoort 2, Gorinchem. Meer informatie hierover kunt u telefonisch aanvragen. De versiering hangt en de kerstboom staat, dus wij zijn klaar voor kerst! Het nieuwsblad van Cafetaria 't Vinkenestje.

Alvast een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor Het nieuwsblad van Cafetaria 't Vinkenestje. Wij raden u aan om afhaalbestellingen telefonisch te doen, zodat u bij ons binnen niet lang op uw bestelling hoeft te wachten.

  • Boeken geschreven door paul van loon
  • Asterix en obelix de romeinse lusthof full movie
  • Hoeveel liter water douchebeurt
  • Middelbare scholen groningen vwo