Brief versturen buitenland tijd

30.03.2019
213

U kunt het formulier  hier  uitprinten, ondertekenen en samen met het benodigde papierwerk voor de douane bij uw zending voegen. In deze invulvelden geeft u aan welk gewicht kg en welk formaat cm uw zending heeft.

Live chat ma - vr. Dit kan veroorzaakt worden door de keuze van eventuele extra services. Neem dan contact op met DHL Parcel. Lees meer over het afgeven en verzenden via DHL Express. Bij de optie telefonisch belt u de DHL klantenservice en regelen wij uw boeking. Voor dit product is er bij uw invoer momenteel geen tariefberekening beschikbaar. Bezorgtijd voor zendingen binnen Nederland:

Uitleg van de tarieven Nadat u -Bereken tarief- heeft geselecteerd, brief versturen buitenland tijd, verschijnen drie kolommen met daarin de drie voordeligste tarieven met de gunstigste transittijden voor het versturen van uw document of pakket! Bepaal welke van de drie opties het best bij u past, selecteer deze optie en boek uw zending!

Bezorgtijden zijn eveneens gebaseerd op hoofdbestemmingen en exclusief douane afhandeling. Voor dit product is er bij uw invoer momenteel geen tariefberekening beschikbaar. Dan gelden er UN sancties die zijn opgelegd voor deze landen!

Deze tarieven en transittijden kunnen afwijken van de tarieven op de website.
  • Houd hiervoor het pakket of document dat u wilt versturen bij de hand.
  • Bezorgtijden zijn eveneens gebaseerd op hoofdbestemmingen en exclusief douane afhandeling.

Veelgestelde vragen

Hier voert u adres- en zendingsgegevens in. Bij de drie tarieven heeft u de keuze tussen afgeven, online of telefonisch. U vertelt ons uw wensen en de specificaties van de zending en wij zorgen voor een pick-up en voor de verzending van uw document of pakket.

Uitleg van de tool Een document of pakket versturen binnen Nederland, Europa of naar een andere plaats in de wereld? Voor al uw douaneplichtige zendingen dient u een commerciële of pro forma factuur toe te voegen.

En is voor u behalve het tarief, ook snelheid, online of dutch language course the hague. Bezorgtijd voor zendingen binnen Nederland: Bij de optie brief versturen buitenland tijd belt u de DHL klantenservice en regelen wij uw boeking, brief versturen buitenland tijd. Douane uitleg Over het algemeen zijn goederen douaneplichtig en documenten niet.

Om voor u het meest gunstige tarief met de snelste transittijd te kunnen berekenen hebben we enkele gegevens van u nodig. Neem dan contact op met DHL Parcel. Bij de drie tarieven heeft u de keuze tussen afgeven, waardoor je met garanties kunt boeken!

Bereken het beste tarief en de snelste transittijd

Onze klantenservice berekent graag een tarief voor u en maakt de boeking direct in orde. Deze tarieven en transittijden kunnen afwijken van de tarieven op de website. Voor al uw douaneplichtige zendingen dient u een commerciële of pro forma factuur toe te voegen. Wereldwijd versturen met snelle bezorgtijd Levering op eerstvolgende werkdag Uw zending snel en gemakkelijk online volgen.

Geen klantnummer nodig Koerier voor pick-up wordt automatisch geboekt Ophalen bij u thuis of op kantoor Zending kan tot 5 dagen van te voren geboekt worden Pakketten boven de 20 kg, brief versturen buitenland tijd. Live chat ma - vr. Een document of pakket versturen binnen Nederland, Europa of naar een andere plaats in de wereld.

Om voor u het meest gunstige tarief met de snelste transittijd te kunnen berekenen hebben we enkele gegevens van u nodig. Bel - .

Account Holder

Kijk op onze pagina over douane ondersteuning. Klik dan op -Nu verzenden- en u gaat direct naar de DHL boekingstool. Bel - Wij berekenen voor u de voordeligste tarieven met de meest gunstige transittijden.

U kunt brief versturen buitenland tijd formulier  hier  uitprinten, ondertekenen en samen met het benodigde papierwerk voor de douane bij uw zending voegen. Wereldwijd versturen met snelle bezorgtijd Levering op eerstvolgende werkdag Uw zending snel en gemakkelijk online volgen. Bepaal welke van de drie opties het best bij u past, selecteer deze optie en boek uw zending.

Gaat u akkoord, brief versturen buitenland tijd, dan kunt u direct in de tool een pick-up boeken. Kiest u voor online versturen van uw document of pakket. Hierna verschijnt het definitieve tarief met bijbehorende transittijd. Getoond tarief inclusief brandstoftoeslag en  BTW waar van toepassing. U kunt de DHL klantenservice bereiken via - Of cash bij de koerier.

Een koerier komt dan op de afgesproken tijd bij u om het pakket in ontvangst te nemen. Live chat ma - vr. U kunt het formulier  hier  uitprinten, ondertekenen en samen met het benodigde papierwerk voor de douane bij uw zending voegen. Bel voor een tarief Betaal bij de koerier met PIN, creditcard of contant Geen printer benodigd   Getoond tarief inclusief brandstoftoeslag  en  BTW waar van toepassing.

Er komen invulvelden bij voor elk van de door u aangegeven documenten of pakketten. Probeer het later nogmaals of neem contact met ons op en wij helpen u direct verder.

Gaat u akkoord, Mr. Is uw DHL traceernummer langer of korter dan 10 cijfers.

  • Wanneer weet je geslacht baby
  • Hoe maak je een horloge open
  • Minister van economische zaken curacao
  • Mont blanc pen price list