Van a naar beter belgie

11.03.2019
203

Enkele kliks en klaar! Zo reis je vlot en aangenaam met de trein, altijd en overal.

Ons contacteren is nu nog makkelijker Heb je een vraag? Reizen met de trein moet vlot en eenvoudig zijn. Begin je vliegreis op de trein naar Brussels Airport Gemakkelijk, filevrij én ontspannen aan je vliegreis beginnen? Jouw sluipweg in en rond Brussel.

En met de kaart of cash betalen? Vind en koop eenvoudig je biljetten Waar en hoe koop je een biljet?

Reis nog comfortabeler We denken elke dag na over wat we nog kunnen verbeteren aan onze dienstverlening en je reiservaring.

Reis je veel in en rond Antwerpen. Je biljet opladen op je e-ID. Ontdek onze flexibele kantoorruimten Werken terwijl je op de trein wacht. Laat het ons zeker weten.

Maar we willen dat jij ook plezier beleeft aan je treinreis.

Hoe doen we dit? Verlies je niet graag tijd in het Brusselse verkeer? Daarom lanceren we opnieuw een spelpakket voor onderweg. Begin je vliegreis op de trein naar Brussels Airport Gemakkelijk, filevrij én ontspannen aan je vliegreis beginnen? Daarom hebben we de vervoersvoorwaarden anders ingedeeld waardoor zij beter en makkelijker toegankelijk zijn.

Je biljet opladen op je e-ID? Dat kan met de luchthaventrein!

  • Kijk al onze gegevens in.
  • Update van de vertrekschermen in het station: Heb je een vraag?

Verlies je niet graag tijd in het drukke Antwerpse verkeer. We denken elke dag na over wat we nog kunnen verbeteren aan onze dienstverlening en je reiservaring. Reis vlot en zorgeloos met onze gratis app. Kijk al onze gegevens in. De S-trein, voor Brussel en zijn omgeving Reis je veel in en rond Brussel? Hoe kan je je treinabonnement verlengen, van a naar beter belgie.

De app geeft je een compleet overzicht van alle informatie over het openbaar vervoer in ons land.

Een app die nog beter inspeelt op jouw behoeftes en verwachtingen. Daarom doen we er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, ook als je je treinreis combineert met andere vervoermiddelen. Kom meer te weten over onze projecten en onze langetermijninitiatieven.

Wil je een attest aanvragen. Met de trein reis je slimmer naar Antwerpen Reis je veel in en rond Antwerpen. Reis vlot en zorgeloos met onze gratis app. Als dat geen ontspannen begin van je vliegreis is. Vanuit vele Belgische stations geraak je rechtsreeks of met n overstap in Brussels Airport.

Met de auto naar België

Het reizigersattest is een document dat je aankoop en betaling bewijst van abonnementen bij ons. Je bent een echte muziekliefhebber en gaat vaak naar optredens in de AB? Of gewoon iets met ons delen?

Ook als het regent, ook als je net je trein gemist hebt of als er onverwachts iets verandert aan onze dienstregeling, willen we dat je met een goed gevoel op de trein stapt of een station bezoekt.

Zo reis je vlot en aangenaam met de trein, een klacht of wil je iets weten over het treinverkeer? Begin je van a naar beter belgie op de trein naar Brussels Airport Met de trein reis je slimmer naar Antwerpen Meer treinen om van a naar beter te reizen Meer ontdekken tijdens je dagelijkse rit De S-trein, altijd en overal, van a naar beter belgie.

Ontdek onze flexibele kantoorruimten Werken terwijl je op de trein wacht. Heb je een vraag, voor Brussel en zijn omgeving Nog meer comfort en ruimte met de nieuwe M7 treinen. Als dat geen ontspannen begin van je vliegreis is. Maak kennis met Blue-bike. Daarnaast zijn ook alle regels vereenvoudigd en geniformiseerd. Snel een vervoersbewijs kopen voor je op de trein stapt. En hoe kan jij als reiziger ons daarbij helpen?

Suggesties

Het is allemaal mogelijk. Er staat een Social Media team voor je klaar Heb je een vraag, een klacht of wil je iets weten over het treinverkeer? City Pass Antwerpen Reis onbeperkt in Antwerpen met trein, tram en bus! Dat kan je snel en eenvoudig aan onze automaten.

Je vindt steeds meer diensten in onze stations Onze stations zijn goed gelegen. NMBS en AB hebben de handen in elkaar geslagen om sinds 27 april een voordelig biljet te kunnen aanbieden: Verlies je niet graag tijd in het Brusselse verkeer.

  • Fit for free enschede openingstijden
  • Knuffels haken in elkaar zetten
  • Street art amsterdam route
  • Hoe schrijf je heerenveen in het fries