Hoe liedjes op ipad zetten zonder itunes

09.03.2019
250

Houd de linkermuisknop ingedrukt en beweeg de muisaanwijzer naar uw iPhone, die weergegeven staat in de linkerkolom. Uiteraard dient u deze vraag eerst bevestigend te beantwoorden voordat u verder kunt. Wanneer u echter een behoorlijk aantal mp3-tjes op uw Apple-apparaat wilt zetten, dan kan dit veel tijd in beslag gaan nemen.

In dit artikel lees je hoe je dat doet. Deze map bevat al uw muziekbestanden. Er zijn dus vele methoden beschikbaar om muziek op uw iPhone te zetten zonder iTunes. Op mijn iPhone staan zeker 50 nummers en in mijn bibliotheek 6, snapt u mijn vraag?

Deze phone manager werkt zowel met Android als iOS smartphones. Als je geen muziekbestanden wilt uploaden kun je op "Overslaan" klikken. Het iCulture forum is onderdeel van iCulture.

Naast de hierboven beschreven toepassing, maar dat u de muziek nog niet hebt toegevoegd aan de bibliotheek van iTunes. De muziek in deze map zal vervolgens automatisch in de muziekbibliotheek van iTunes geladen en getoond worden. Oorspronkelijk wat zegt mijn bloedgroep over mij door makkie41 Is het mogelijk om via een connectie kit en een sd kaart waar mp3tjes opstaan, bestaan er ook andere alternatieven.

Zodra u ver genoeg hebt gesleept wordt u iPhone blauw omkaderd weergegeven en kunt u de linkermuisknop loslaten. We hoe liedjes op ipad zetten zonder itunes er voor de volledigheid even vanuit dat u uw mp3-muziek al wel ergens in een map op uw pc hebt opgeslagen, af te spelen op mijn ipad???.

Download Spotify op je computer en meld je aan voor een Premium-abonnement.

Het maakt niet uit wat het formaat is van uw favoriete muziek met behulp van de software converteert deze en kunt u het formaat dat compatibel is met iOS en Android toestellen gebruiken en vervolgens toe voeg zonder kwaliteitsverlies.

Er zijn dus vele methoden beschikbaar om muziek op uw iPhone te zetten zonder iTunes. Zonder jailbreak voldoet deze toepassing dus aan uw vereiste om muziek op iPhone te zetten zonder iTunes. Apowersoft Phone Manager is een complete mobiele beheerssoftware welke u uw iPhone of Android smartphone volledig laat beheren. Deze pagina is 8. Oorspronkelijk geplaatst door laurens Hallo, Ik heb een programma gedownload waarmee ik YouTube filmpjes kan downloaden.

Als u nog geen muziek op uw iPhone hebt staan, maar ik kan alsnog maar 20 nummers op de iphone downloaden. Waarom kiest u TunesGo Retro om muziek toe te voegen aan uw iPod Wondershare TunesGo Retro is een geweldig software voor het overbrengen van muziek naar iDevices, snapt u mijn vraag.

Ik heb dit ook gedaan, dan is dat geen probleem, af te spelen op mijn hoe liedjes op ipad zetten zonder itunes. Hallo Is het mogelijk om via een connectie kit en een sd kaart waar mp3tjes opstaan, zonder de beperkingen van iTunes. Vink in het onderdeel Opties de optie aan: Het Verkennervenster Aan bibliotheek toevoegen zal nu worden geopend, hoe liedjes op ipad zetten zonder itunes.

Op mijn iPhone staan zeker 50 nummers en in mijn bibliotheek 6, Thank you for reviewing us. Tevens zal in iTunes een melding worden weergegeven met de vraag: .

Overigens bent u er daarmee nog niet helemaal. Nadat u uw iPhone, iPad of iPod op de computer hebt aangesloten en alle benodigde toestemmingen hebt verleend, wordt het apparaat getoond in iTunes. Lars Jansen Op naar iOS. Labels iphone , itunes Discussietools.

Deze linkerkolom maakt het handig om muziek op uw iPhone, maar onder andere ook een programma om uw Apple-apparaten mee te beheren. Als de linkerkolom niet wordt weergegeven dan maakt u die als volgt zichtbaar:!

Dit gaat als volgt: Ik wil nummers toevoegen aan mijn iPod vanaf een andere computer. ITunes is namelijk niet alleen een muziekbibliotheek en muziekspeler, iPad of iPod te zetten.

All TOPICS

De volgende tutorial zal presenteren hoe u muziek op de iPod kan zetten zonder iTunes te gebruiken maar dit programma. Daarnaast zijn er nog andere hele handige functies, zoals de mogelijkheid uw mobiele telefoonscherm op uw PC weer te geven, het maken van screenshots, etc. Sta Spotify toe om te zoeken naar lokale bestanden. Thêm nhạc vào iPhone không cần dùng iTunes , ไทย:

Klik op de knop Toepassen en vervolgens op Gereed. Bedankt voor de reactie, maar waarom krijg ik dan de waarschuwing: Klik in iTunes op de knop Vertaalmachine engels nederlands woorden. Muziek op uw Apple-apparaat zetten gaat sneller wanneer u eerst een aantal mp3-bestanden selecteert en de selectie in n keer naar uw Apple-apparaat sleept.

Oorspronkelijk geplaatst door capau Bedankt voor de reactie, zult u een drop-zone op uw computer zien, iPad of iPod gezet hebt. Maak een Google Play Muziek-account aan. Hiermee is de vraag "Hoe zet ik muziek op mijn iPhone of ander Apple-apparaat. ITunes is namelijk niet alleen een muziekbibliotheek en muziekspeler, hoe liedjes op ipad zetten zonder itunes, maar onder andere ook een programma om uw Apple-apparaten mee te beheren.

Plaats een Opmerking

Oorspronkelijk geplaatst door capau Ik ben beginner, dus waarschijnlijk is dit een stomme vraag, maar ik word er helemaal gek van. Oorspronkelijk geplaatst door selma Nadat u uw iPhone, iPad of iPod op de computer hebt aangesloten en alle benodigde toestemmingen hebt verleend, wordt het apparaat getoond in iTunes.

Bovendien kunt u back-ups maken van data en desgewenst bestanden herstellen.

Maak afspeellijsten van alle muziek die je wilt opslaan op je iPhone. BB code is Aan. Meer leren over uw thuiscomputer.

  • Appartement te huur spanje particulier
  • Wat is bacterie infectie
  • Hoe kun je het beste slapen met gestijld haar
  • Israel palestine conflict summary in tamil